Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Mikrotápanyag hiány a diéta alatt

A szervezetünk jelentős mikrotápanyag hiányban szenved fogyókúra nélkül is. Ez vezet az úgynevezett hiánybetegségekhez (pl. szív- és érrendszeri-, daganatos-, allergiás-, cukorbetegségekhez, csontritkuláshoz). 

 


A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és antioxidánsok hiánya ezek önálló rizikófaktora. Ezeket a táplálkozási hibák, a környezetszennyezés, gyógyszerszedés, a rendszertelen testmozgás, a stressz, a dohányzás és a meglévő és családi betegségek okozzák. Ezeket személyre szabottan pótolni kell. Ha az anyagcserénket a diéta alatt gyorsítani szeretnénk, akkor optimalizálni kell a szervezet működését. Különben a fogyókúra okozta stressz további betegségek forrása lehet hosszútávon.

A megoldás a táplálkozás egyénre szabott optimalizálása, az életmódhoz és a fogyni vágyó napi menetrendjéhez igazítva. Hogy lehet ezt elérni? Szükség van egy egyénre szabott állapotfelmérésre, amelynek során az egész szervezet összefüggéseit vizsgálva kiderülhet hogy milyen fogyókúrás megoldás használható abban az esetben. Egy ilyen állapotfelmérésre a legalkalmasabb személy egy orvos vagy dietetikus, hiszen a szervezet egészének összefüggéseit csak egy ilyen képesítésekkel és tapasztalatokkal felvértezett ember ismerheti fel.

A fogyókúra - diéta .hu orvosszakértői egy ilyen lehetőséget ajánlanak Önnek! Tekintse meg az általunk kínált fogyókúrás lehetőségeket, fedezze fel az egyénre szabott diétaban rejlő potenciált. Több ezer ember fogyott le az általunk kínált testsúlykontroll programmal, melyre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk (feltételek az program leírásánál). Jelentkezzen online vagy hívjon most (06 70 284 90 38)!

 
< Előző   Következő >HTML formátum?

Video