Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Miért került előtérbe a fogyókúra?

Az elhízás és a túlsúly az egész világon óriási problémát jelent. Az elmúlt 20 évben olyan nagymértékben nőtt a túlsúlyos betegek száma, hogy hasonló népegészségügyi problémává vált, mint a dohányzás vagy a drogfogyasztás. 

 


Az elhízást a lakosság többnyire nem betegségként, hanem esztétikai kérdésként kezeli, mert nem közvetlen halálok, viszont orvosi szempontból a világ legkomolyabb betegsége, mert bár közvetett úton, viszont önálló rizikóként szív- és érrendszeri-, cukor-, daganatos- és mozgásszervi betegségek okozója, amiben a világon a legtöbb ember hal meg. Ezért az egészségügyi szervezetek és a kormányok egyre több pénzt áldoznak kutatásra, keresik a megoldást. Magyarország különleges helyzetben van, mivel Európában élen jár ebben a betegségben.

A túlsúly megoldása nem elsősorban a fogyókúra. Ha az lenne, nem okozna ekkora népegészségügyi problémát, mivel rengeteg fogyókúra program és diéta kering hazánkban is, mindenki kedve szerint választhatja ki a legszimpatikusabba(ka)t. A többesszám jelzi az igazi gondot. Miért? A túlsúlyos fogyni vágyók többet is kipróbálnak ezek közül, átmeneti sikerrel, mivel legtöbbször visszahízzák az elvesztett súlyfölösleget, sőt még többet is.

A probléma abban rejlik, hogy nem mindenkinek megfelelő mindegyik diéta ötlet. A másik probléma, a fontosabbik, hogy általában a diéta is véget ér egyszer, de mi lesz utána? Ha lefogyott a próbálkozó? Nincs egy részletesen kidolgozott koncepció a fogyókúra utáni megtartási időszakra (azaz örökre) is, mint a fogyókúra idejére. Túl nagy a váltás a fogyókúra után, a legtöbben pedig lassan (vagy gyorsan) visszatérnek az eredeti életmódhoz, így visszahízzák a leadott kilókat. Tehát a lényeg az életmódváltás.

Vegyen részt életmód programunkban, amivel garantált a tartós fogyás (szó szerint: 100%-os pénzvisszafizetési garancia)! Olvasson sikertörténeteink között, fedezze az egyénre szabott fogyókúra programunkban rejlő lehetőségeket! Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni akkor megteheti azt online űrlapon vagy telefonon is (06 70 284 90 38).

 
< ElőzőHTML formátum?

Video