Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Biztonságos a diéta?

Sok fogyókúra diéta ott bukik meg, hogy olyan dolgokra akarják a fogyni vágyót rávenni, amit nem szeretne. Pl. van aki nem szereti a kávét, de azt kell a program szerint reggelente inni. 

 


Vagy nem szereti azokat a recepteket, amiket a diéta során előírnak. Esetleg nincsen ideje heti háromszor egy órát edzőteremben sportolni  a fogyás érdekében,  mert az utazással együtt még heti hat óra elfoglaltságot jelentene. Vagy szeretne néha „bűnözni” egy kis édességgel, vagy jön a gyermeke szülinapja. De akkor milyen lehetőségek vannak? Milyen megoldással érhető el fogyás, esetlegesen egészséges életmód betartása mellett? Sokan tudják hogy mit jelent az egészséges életmód, csak gyakran nincsenek olyan helyzetben hogy betartsák a szabályait. Mi hiányzik akkor?

Leginkább az elhatározás, az akarat és táplálkozási ismeretek. Ehhez kell egy személyes fogyókúra tanácsadó, akinek táplálkozás-élettani ismeretekkel rendelkező orvosnak kell lennie, mivel csak egy ilyen személy láthatja át a szervezet működését egészben. Vagy legalábbis egy orvosi háttérrel rendelkező dietetikus vagy egyéb táplálkozásban járatos (pl. élelmiszermérnök) személy.

Nekik kellene egy pontos egészségügyi és táplálkozási állapotfelmérés után egy alapelveken nyugvó életmód vagy fogyókúra programot (egyéni diéta) személyre szabni és a rizikócsoportba tartozókat kiszűrni.

Erre lehetőséget ad az általunk vezetett egészségközpont, amely az életmód programmal segít elérni azt hogy a fogyókúra ne szenvedés és erőltetett tevékenység legyen, hanem a mindennapi életmód része. Szeretne részt venni egy személyes tanácsadáson?

Tekintse meg a lehetőségeket és a különböző fogyókúra ajánlatainkat. Amennyiben elnyerte tetszését testsúlykontroll programunk, egyeztessen időpontot online vagy telefonon (06 70 284 90 38).

 
< Előző   Következő >HTML formátum?

Video