Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Sikertörténetek, sikeres fogyókúrák

Az alábbiakban bemutatjuk a fogyókúra - diéta .hu programjaiban résztvevők sikertörténeteit:

Sikeres fogyókúrák

Testsúlykontroll program sikertörténet,  48 kg 1 év alatt, Magas vérnyomás és koleszterin - fogyás

"Serfőző Lajos vagyok. 2003. december 1-én még 147 kg voltam, koleszterin szintem is ijesztően magas, a vérnyomásom 220-as volt. Sikertelen próbálkozások után a fogyókúra - diéta .hu segítségével sikerült teljesen átalakítani az életmódomat. Egy év alatt lefogytam 48 kg-ot 99 kg.ra. A haskörfogatom 45 cm-rel csökkent. Megszűnt a magas vérnyomásom, rendszeresen ping-pongozom. A közérzetem nagyon jó. Mára megtanultam, hogyan kell egészségesen összeállítani a napi étrendemet és a kedvenc ételeimről sem kell lemondanom."


további Testsúlykontroll program sikeres fogyókúrák >>

Egészséges életmód program sikertörténet, Fáradékonyság, magas emlődaganat kockázat - savasság

60 éves nő. Tanár. Kissé fáradékony, egyébként panaszmantes. rendszeresen eljár tüdőszűrésre, nőgyógyászati és fogászati ellenőrzésekre, laborvizsgálatra, minden paramétere negatív. Nem sportol, sokat nassol, túlsúlyos.

A vizsgálataink szerint nagyon súlyosan elsavasodott a szervezete, az ESG emlődaganat nagy kockázatát vetette fel. Magasan kiugró szabadgyök- és stresszhormon szint.

A terápiánk napi 3 liter feletti folyadékbevitelből, 30 perc sétából és heti 3-szor 20 perc könnyű kerékpározásból, az édességek, finomított szénhidrátok elhagyásából, napi 3-szori nyers zöldség és gyümölcs fogyasztásból, személyre szabott fehérje-, zsír-, szénhidrát-, vitamin-, ásványi anyag- és antioxidáns bevitelből és a család bevonása által pszichés támogatásból.

1 hónap után a kontrollvizsgálat minimálisan savas szervezetet, a daganatkockázat megszűnését, a szabadgyökök és a stresszhormonok rendeződését mutatták. A közérzete is javult, azóta 5 kilogramot is fogyott a Testsúlykontroll programunkkal.


további Egészséges életmód program sikertörténetek >>

Gyomor savassága, reflux és a glutén érzékenység

42 éves férfi, gyermekkora óta gyomorpanaszai vannak. 36 éve nagyon savas a gyomra, annyi sav jön vissza a nyelőcsövébe, hogy csak ülve tud aludni éjszaka. Sok vizsgálaton és gyógyszeren esett már át sikertelenül.

Az elvégzett felméréseink glutén (liszt) érzékenységet mutattak. A gluténmentes diéta elkezdése után egy héten belül panaszmentessé vált, a gyomor savassága és tünetei megszűntek.

további Egészséges életmód program sikertörténetek >>

Sporttáplálkozás program sikeres fogyókúrák

 "Györe Anett, a Dominó Honvéd-Polo vízilabda csapatának kapitánya, a Magyar Női Vízilabda csapat kerettagja vagyok. Túlsúlyom miatt kerültem kapcsolatba a fogyókúra - diéta .hu Egészség Központtal.

1,5 hónap alatt sikerült 11 kg-ot fogynom.


Az edzések könnyebben mennek, a vízben robbanékonyabb vagyok, és mindenhova elérek. 5 cm-rel kijjebb tudok emelkedni a vízből lövésnél és el tudok lőni a sorfal felett. Jelenleg a házi góllövő lista élén állok. Nekem ez rengeteget számít."

további Sporttáplálkozás sikertörténetek >>

 
< Előző   Következő >HTML formátum?

Video