Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Ajánló

PHARMA-Marketing Kft: a cukorbetegség területén már több mint 10 éve tevékenykedő kisvállalkozás, a PHARMA-Marketing Kft amely az Abbott amerikai gyógyszer és orvosi műszergyártó vállalat Diabetes Care üzletágának kizárólagos forgalmazója. Ezen cég vezette be Magyarországra a jelenleg legmodernebb cukorbeteg terápiás eszközt, az inzulinpumpát, amely immár több mint 700 diabéteszes életét teszi jobbá nap mint nap.

Vércukormérő: a cukorbetegség az egészségügyi terheken kívül komoly anyagi ráfordítást is jelent, hiszen az állandó vércukormérés folyamatos vércukormérő tesztcsík használatot is igényel. Ezen eszközök ára tesztcsíkonként akár a 100 forintot is elérheti (50 darab tesztcsík egy 5000 forintos dobozban), amely növeli a fix állandó költségeket. A vércukormérő.com egy olyan modern és olcsó vércukorszintmérő eszközt és tesztcsíkot ajánl amely árban és minőségben is egyedülálló Magyarországon. Ráadásul a vércukormérőt most ingyen adják 6 doboz tesztcsík mellé!

 

Lyoness: egy olyan törzsvásárlói rendszer amelynek segítségével Ön csökkentheti költségeit. Hogyan teheti mindezt? Egyszerű. Kiváltja a Lyoness kártyát, amely ingyenes és utána azzal vásárol a Lyoness elfogadóhelyeken. Ezzel Ön 3-26% közötti kedvezményre lesz jogosult, attól függően hogy a termékpartnernek milyen szerződése van a Lyoness céggel. Ez a Lyoness vásárlás amelynek szlogenje: pénzvisszatérítés minden vásárlás után. Tudjuk meg többet honlapunkon!

Infraszauna: Tudta, hogy lehet kényelmesen, pihentető módon is fogyókúrázni? Igazi wellness érzés, közben relaxál, vagy olvas, és megszabadulhat kilóitól. Igen, létezik egy ilyen készülék, mely infraszuna és infrakabin néven vált ismertté. Alakformálásra, szépségápolásra, narancsbőr eltűntetésére, betegségek megelőzésére, izzadással fogyókúrára is alkalmas egy megfelelő minőségű infraszauna. Fényterápiával gyógyíthat is. Nem utolsó sorban kedvelt lesz barátai körében is.

 
< Előző   Következő >HTML formátum?

Video