Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Tippek a hatásos fogyókúra elérése érdekében

 Sikeres, hatásos fogyókúra? Csak és kizárólag egy dolgon múlik: az Ön elhatározásán. Ha Ön elhatározza hogy a fogyás elérése érdekében egy módszert követ, akkor onnantól kezdve nem szabad hibázni és tartania kell magát a tervhez. A diéta során elkövetett hibák semmissé tehetik verejtékes erőfeszítéseinket. 

 

Bővebben... [Tippek a hatásos fogyókúra elérése érdekében]
 
Fogyókúra és diéta programunk céljai

A fogyokura-dieta.hu egy olyan fogyókúrás megoldást kíván bemutatni amelynek eredményessége kiemelkedő a közismert fogyókúrás megoldásokhoz képest. 

 

Bővebben... [Fogyókúra és diéta programunk céljai]
 
Miért fontos az egészséges életmód?

Miért került napjainkban előtérbe az egészséges életmód? Az utóbbi 10-20 évben drasztikusan megváltozott környezetünk, a civilizációs ártalmak extrém terhelést gyakorolnak az emberi szervezetre. 

 

Bővebben... [Miért fontos az egészséges életmód?]
 
Fogyókúra fajták és a fogyás

Az általános elve a fogyókúráknak a kalóriamegvonás. Az a baj, hogy ez egy háromismeretlenes egyenlet, hiszen a kalória (energia) a szervezet számára a zsír mellett a fehérje és a szénhidrátok is. 

 

Bővebben... [Fogyókúra fajták és a fogyás]
 
Mikrotápanyag hiány a diéta alatt

A szervezetünk jelentős mikrotápanyag hiányban szenved fogyókúra nélkül is. Ez vezet az úgynevezett hiánybetegségekhez (pl. szív- és érrendszeri-, daganatos-, allergiás-, cukorbetegségekhez, csontritkuláshoz). 

 

Bővebben... [Mikrotápanyag hiány a diéta alatt]
 
Biztonságos a diéta?

Sok fogyókúra diéta ott bukik meg, hogy olyan dolgokra akarják a fogyni vágyót rávenni, amit nem szeretne. Pl. van aki nem szereti a kávét, de azt kell a program szerint reggelente inni. 

 

Bővebben... [Biztonságos a diéta?]
 
Hogyan érdemes fogyókúrázni?

Fogyókúra? Diéta? Tartós fogyás?

Mint ahogy Ön arról már bizonyára olvasott, nagyon sokféle módszer létezik. Vannak köztük ismertek és kevésbé elfogadottak.

 

Bővebben... [Hogyan érdemes fogyókúrázni?]
 
Miért került előtérbe a fogyókúra?

Az elhízás és a túlsúly az egész világon óriási problémát jelent. Az elmúlt 20 évben olyan nagymértékben nőtt a túlsúlyos betegek száma, hogy hasonló népegészségügyi problémává vált, mint a dohányzás vagy a drogfogyasztás. 

 

Bővebben... [Miért került előtérbe a fogyókúra?]
 



HTML formátum?

Video