Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Testsúlykontroll program sikertörténetek

Sikertörténetek a fogyókúra - diéta .hu egészséges életmód programjából

Pácienseink elért sikere mindig nagy örömmel tölt el minket. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány látványos eredményt, jó példaként szolgálva mindenki számára:

6 hónap alatt 35kg >>
2,5 honap alatt >>
1 hónap alatt 10kg >>
1 hónap alatt 11kg >>
1 hónap 6,5kg >>
2 hónap alatt 15 kg >>
2 hónap alatt 14,5 kg >>
2 hónap alatt 8,5 kg >>

48 kg 1 év alatt, magas vérnyomás és koleszterin - fogyás

"Serfőző Lajos vagyok. 2003. december 1-én még 147 kg voltam, koleszterin szintem is ijesztően magas, a vérnyomásom 220-as volt. Sikertelen próbálkozások után a fogyókúra - diéta .hu segítségével sikerült teljesen átalakítani az életmódomat. Egy év alatt lefogytam 48 kg-ot 99 kg.ra. A haskörfogatom 45 cm-rel csökkent. Megszűnt a magas vérnyomásom, rendszeresen ping-pongozom. A közérzetem nagyon jó. Mára megtanultam, hogyan kell egészségesen összeállítani a napi étrendemet és a kedvenc ételeimről sem kell lemondanom."


„Ponauerné Juhász Andrea vagyok.

4 gyermeket nevelek a párommal, 11, 8 és az ikreim 5,5 évesek. Ikerterhességem alatt terhességi cukrot kaptam, méghozzá olyan mértékűt, hogy inzulinoztak. A súlyom is nagyon felkúszott a terhesség alatt, ami után 3,5 év szoptatás következett, úgyhogy fogyókúráról szó sem lehetett ez idő alatt. Később próbálkoztam mindenféle fogyókúrával, de tartósan sosem sikerült lefogynom. Táplálékkiegészítők nélkül állandóan betegség voltam. Sokat járt az agyam, a lehetőségeken, ekkor jött Hegedűs doktor felajánlása és csatlakoztam a Testsúlykontroll programhoz.

Eredményeim: 6 hét alatt 10 kg fogyás, a haskörfogatomból 11 cm ment le.

Nagy segítségemre volt a kalóriaszámláló CD, ami a Testsúlykontroll programhoz tartozik, igaz, az első nap még 11 órakor még ott szenvedtem a gép előtt és fogalmam sem volt, hogy mit fogok enni aznap. De megtanultam, hogy miből mennyit egyek és előre összeállítom a másnapi étrendemet. Heti háromszor 30 percet tekerek szobakerékpáron. 4 gyermek ellátása nem kis dolog, de emellett is el lehet végezni a Testsúlykontroll programot az egészség érdekében."

Légzési nehézség és a fogyókúra

Kincs Ilona, 62 éves nő, gerincdeformitás miatt kicsi volt a légző kapacitása. Nehezen mozgott, túlsúlyos volt. Télen elkapott egy légúti fertőzést, mely nagy mértékben rontotta az amúgy is rossz légzését.
Több gyógyszer ellenére sem rendeződött a tüdőfunkciója. Lejtőn felfelé nem tudott sétálni, mert azonnal fulladt.

Testsúlykontroll programot kezdtünk nála, mely eredményeképpen több, mint 8 kg-ot fogyott, 10 cm ment le a haskörfogatából 1,5 hónap alatt. Ennél is fontosabb, hogy légzésfunkciója 30%-kal javult (300 ml-rel), 2 tüdőgyógyszerét és 1 vérnyomáscsökkentőjét el tudta hagyni. Közérzete és munkabírása jobb, energikusabb, bármennyit tud sétálni. A 3 hónapos kontrollnál további fokozatosan javuló értékeket találtunk.

A páciens levele a fogyókúra - diéta .hu Egészségközpontnak:

"Kapcsolatom a fogyókúra - diéta .hu Egészségközponttal kb. 1, 5 évre tekint vissza. Első találkozásunk az MBT lábbeli használatához kapcsolódik. Az MBT szandál, mert azzal kezdtem, nagyon sokat segített a mozgásom fokozásában, izmaim erősítésében, a helyesebb testtartás biztosításában. Ez utóbbi annál is inkább érdekes számomra, mert gyermekkorból magammal hozott testtartási és ezzel összefüggő különböző egészségügyi problémák eredményeképpen testtartásom nem kifogástalan. Az MBT szandál használata olyan jó hatással volt a mozgásomra, testtartásomra, közérzetemre, hogy a télen már MBT félcipőt használtam, mert nem éreztem jól magamat a hagyományos lábbeliben.

Újabb kapcsolatfelvételünket az őszi megfázások következményeként fellépett gyengeség, légzési nehézség, fáradékonyság eredményezte. Kontroll állapotfelmérés értékelése után Hegedűs dr. a Testsúlykontroll programot ajánlotta, mivel a súlyom nagyon is több a kelleténél. A kontroll felmérés alapján előírta  az  alkalmazandó étkezési paramétereket. Ennek a diétának az alkalmazásához nem csak elveket, hanem segédeszközöket is kaptam: a diéta lényegét, alkalmazási  lehetőségét bemutató előadásokat, számítási segédleteket  tartalmazó CD-ket. A  számítási CD segítségével pontosan megtudtam tervezni az adott napon elfogyasztandó élelmiszer összetételét. Hogy mennyire helyesen készítettem el, vagy nem az ételeimet, annak az ellenőrzési lehetőségét is megmutatta.

Mindezeken túlmenően a legnagyobb segítséget a személyes  kapcsolattartás adta. Minden hétfőn SMS-ben közöltem Hegedűs dr.-al a kért adatokat (ketonteszt, derékbőség), s kaptam rá visszajelzést, a biztatást. Szerintem ez adta a legnagyobb segítséget ahhoz, amit még eddig nem tudtam elérni, akármilyen fogyókúrát próbáltam ki, hogy megindult a súlyom és a méretem tartósan lefelé, a jelek szerint nem is akármilyen mértékben. A súlyom és a derékbőségem  csökkenésével (─ 8kg, -10 cm) közérzetemsokat javult, légzésem, mozgásom, munkabírásom jobb, energetikusabb lettem, hiszen már kevesebb felesleget cipelek.

És, még ami nagyon fontos, hogy ezt a súlyleadást úgy értem el, hogy nem végeztem semmiféle rendszeres testmozgást, mert nem tudok, tehát nem volt pluszmozgás. Pusztán gyógytornára járok évek óta, ami a súlyleadással párhuzamosan egyre jobban megy. Én még csak az út elején vagyok, még nem egészen két hónapja csinálom a testsúlykontroll szerinti étkezést, de úgy látom, hogy az eddig észlelt eredmények tartósan fokozódni fognak és egészségi állapotomban is lesz pozitív változás a testsúlycsökkenés következtében. Érdemes folytatnom és örülök, hogy Hegedűs dr.  ilyen jó, testhez álló terápiát ajánlott és segít az út végig járásában."

Cukorbetegség és magas vérnyomás - 6 hónap alatt 35 kg

"Vesekővel kerültem az urológiára, ahol Dr. Hegedűs György egy rutin laborvizsgálat után szörnyülködve vette észre, hogy 15,1-es a vércukrom, 13-as volt a  vérzsírom és 9-es a koleszterinem. Ezeket nagyjából tudtam és éreztem, mivel 135 kg volt a súlyom és 10 éve voltam cukorbeteg ill. volt magas vérnyomásom.

Vállalkozóként a rohanás miatt elhanyagoltam, nem tartottam a diétámat. Hegedűs doktor elküldött a diabetológiára, ahol adtak új gyógyszereket a vérnyomásomra, a koleszterinemre és a cukromra. Én nem akartam gyógyszereken élni, ezért rögtön elkezdtünk egy vércukor stabilizáló Életmód programot Hegedűs doktorral.

Fél év alatt 10 kg-ot fogytam és csökkenteni lehetett a gyógyszereim mennyiségét. Ezután egy évig nem fogyókúráztam, de lassan a kilók visszajöttek. Egy éve elkezdtem a Testsúlykontroll programot fél év alatt 35 kg-ot fogytam rendszeres kontroll mellett. Az ismerőseim nem ismertek meg az utcán, mert megszokták a kövérségem. Januárban szedtem egy olyan gyógyszert, amitől feljött 11 kg, de ez most már a gyógyszer elhagyása után le is ment. Jelenleg 100 kg vagyok és további 20 kg leadását tervezem. A vérnyomásom 110/72, a vércukrom 4, a vérzsírom 1, a koleszterinem 3,5.

Több, mint egy éve nem szedek gyógyszert, jól érzem magam, jókat eszem, megváltozott a táplálkozásom, nem „zabálom" tele magam, hetente kétszer focizom. Megvan a kulcs a kezemben, a Testsúlykontroll."

Nagy-Kálózy György

2,5 hónap 20 kg

Egy barátomtól hallottam a Testsúlykontroll programról. Évek óta próbáltam leadni a fölös kilóimat több-kevesebb sikerrel. Mindig visszajöttek, ragaszkodtak hozzám. A program alatt sokat számolgattam a szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, használtam a vizelet kontroll, ami megmutatta, hogy a szervezetem bontja-e a zsírt. 2,5 hónap alatt dobtam le 20 kg-ot 19 cm-t a haskörfogatomból. Jól érzem magam azóta is."

Kiss Géza

1 hónap alatt 10 kg

"Egy barátom akart fogyni, és elkísértem a dokihoz. Megtetszett a program, amit kínált neki, és mivel nekem is volt jó néhány fölös kilóm, elkezdtem én is a doki irányítása alatt. Volt naponta számolgatás és a másnapi étkezések összerakása. Kemény volt, de az eredmény már egy hét múlva megmutatta, hogy érdemes.

Az első héten lement 3kg és jobban éreztem magam. Egy hónap múlva 10kg-ot fogytam és megálltam, azóta ezt a súlyt tartom egy-két kiló ingadozással."

Farkasi Zsolt

1 hónap alatt 11 kg

Az egyik kollégám lefogyott a Testsúlykontroll programmal, én pedig el akartam kérni a receptet. Azt mondta, hogy hiába adja oda, ez rá van szabva személyesen, menjek el én is a dokihoz. A felmérések után meg is kaptam a személyes programomat és hetente beszéltem a dokimmal telefonon a helyzetemről, az eredményekről. Az első hónapban 11 cm ment le a hasamról és 11kg. Tovább folytatom a fogyást, mert jobb lett a közérzetem, nem fájnak a lábaim.

Bányász Mihály

1 hónap alatt 6,5 kg

50 éves nő. Nehéz légzés miatt érkezett. Évek óta küzd a csípőfájdalmával, a gyógytorna sem tudott rajta kielégítően segíteni. A fájdalom miatti mozgáshiány következtében egyre hízott és azóta egyre rosszabb csípője.

A Testsúlykontroll programban egy hónap alatt 6,5 kg-ot fogyott, 7 cm ment le a haskörfogatából. Könnyebb a mozgása, jobb a közérzete, energikusabb, jobban tud dolgozni és koncentrálni. Dinamikusabb gyógytorna gyakorlatokat is tud újra végezni. Tovább folytatja a Testsúlykontroll programot, még 10-15 kg-ot fog lefogyni.

2 hónap alatt 15 kg

51 éves férfi. Informatikus. 22 kg túlsúly miatt érkezett, magas vérnyomással és vérzsír szinttel. Kétszer egyhónapos Testsúlykontroll ciklus után 15 kg-ot fogyott, felére lehetett csökkenteni vérnyomáscsökkentő gyógyszerét és normalizálódott a vérzsír szintje. Azóta egyszer visszahízott a sok munka miatti rendszertelen étkezése miatt 10 kg-ot, de segítség nélkül újra visszatért a normális súlyához, mivel megtanulta a Testsúlykontroll alapelveit.

2 hónap alatt 14,5 kg

53 éves férfi. Cégvezető. 117 kg-os páciens magas vérnyomással. Már több fogyókúrát kipróbált, amivel vagy nem tudott lefogyni, vagy hamar visszahízta. Az első egy hónapos Testsúlykontroll ciklusban 10 kg-ot fogyott,
és 7 cm ment le a haskörfogatából. A második egy hónapos ciklusban 4,5 kg-ot fogyott és 4 cm ment le a haskörfogatából. Összesen 2 hónap alatt 14,5 kg-ot fogyott és 11 cm ment le a haskörfogatából. Tovább folytatja a programot, mert 90 kg-ra szeretne lefogyni.

2 hónap alatt 8,5 kg

48 éves nő. Könyvelő. 76 kg-os páciens. Nem fér bele a fürdőruhájába és nyáron másokkal együtt megy nyaralni, ahol szeretne jól kinézni. Az első egy hónapos Testsúlykontroll ciklusban 6,5 kg-ot fogyott, és 12 cm ment le a haskörfogatából. A második egy hónapos ciklusban 2 kg-ot fogyott és 2 cm ment le a haskörfogatából. Összesen 2 hónap alatt 8,5 kg-ot fogyott és 14 cm ment le a haskörfogatából. Tovább folytatja a programot, mert le akarja
adni a még 4-5 kg fölösleget.


Nálunk, kockázat nélkül is megbizonyosodhat a testsúlykontroll hatékonyságáról, mert 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Miért halogatná a döntést, ha most hozzákezd, 5 hét alatt elsajátíthatja az egészséges életmód és az élethosszig tartó testsúlykontroll mesterfogásait. Szeretne garantáltan és vég legesen megszabadulni felesleges kilóitól? Jelentkezzen online vagy hívjon a 06 70 284 90 38 számon.

 
< Előző   Következő >



HTML formátum?

Video