Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Sporttáplálkozás program sikertörténetek

Györe Anett, a Dominó Honvéd-Polo vízilabda csapatának kapitánya,

a Magyar Női Vízilabda csapat kerettagja vagyok, így kerültem kapcsolatba a fogyókúra - diéta .hu Egészség Központtal.

Nekem mindig problémám volt a súlyommal sajnos. Mindenki elhiheti, rengeteg fogyókúrával próbálkoztam életem során. Csupa szenvedés volt az egész. Amikor véget ért a program,  visszajött minden, amit addig leadtam, és kezdhettem mindent elölről.


Most viszont, szinte nehézség nélkül szabadulok meg a felesleges kilóktól. Ez nem utálatos fogyókúra, hanem változás. Nem kellett nagy erőfeszítést tennem ahhoz, hogy leadjak néhány kilót. 1,5 hónap alatt sikerült 11 kg-ot fogynom. Megváltoztattam az étrendemet, és minden ment magától. Igen azért hiányzik a csoki és egyéb édességek, de tudom, ha elértem a kitűzött célt, akkor majd ehetek azt is, persze mértékkel.

Addig is élvezem az eddig elért eredményt. Hiszen amihez eddig nem volt erőm, azt most meg tudom oldani. Az edzések könnyebben mennek, a vízben robbanékonyabb vagyok, és mindenhova elérek. 5 cm-rel kijjebb tudok emelkedni a vízből lövésnél és el tudok lőni a sorfal felett. Jelenleg a házi góllövő lista élén állok. Nekem ez rengeteget számít.

Remélem nektek is sikerül váltani!

Köszönöm fogyókúra-diéta.hu!


Sifter Tímea, négyszeres aerobic magyar bajnok, EB 6. helyezett.

 

Az optimális testsúly elérése miatt fordultam segítségért a Sportétrend programhoz. Aerobic versenyzõként elengedhetetlen a külsõ is, nem csak a gyakorlat helyes végrehajtása. Ebben segített nekem Silye Gabriella, hogy az edzések mellett is sikerüljön úgy fogynom, hogy nem romlik közben a teljesítményem. Folyamatos konzultációt és orvosi vizsgálatokat biztosítottak nekem, nyomon követték szervezetem minden változását. Ami a legmegdöbbentõbb volt számomra, hogy nem voltam fáradékony, sõt jól bírtam az edzéseket, amit más fogyókúra mellett nem tapasztaltam még.

Szeretné végre kihozni magából a maximumot és a helytelen táplálkozásból adódó teljesítményromlást elkerülni? Itt az ideje hogy jelentkezzen sporttáplálkozás programunkra!

 
< Előző   Következő >HTML formátum?

Video