Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
Testsúlykontroll program

Milyen megoldást nyújt a Testsúlykontroll programunk a fogyókúrában?

Kidolgoztunk egy orvosokból és szakértőkből (családorvos, belgyógyász, sebész, kardiológus, diabetológus, élelmiszeripari mérnök) álló csoporttal egy olyan egészségprogramot, amely megfelel a fenti kritériumoknak: anyagcsere állapot- (vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok hiányának tesztelése, ESG/EIS vizsgálattal a szervezet savasságának, lúgosságának és betegségkockázatinak vizsgálata) és táplálkozási szokások felmérése, személyre szabott fogyókúra program, a program alatt folyamatos (igény szerinti) kapcsolattartás a résztvevő páciensekkel.


Fogyókúra program 100%-os pénzvisszafizetési garanciával?

Igen, ezt vállaljuk, mert hiszünk abban amit nyújtani tudunk. Azonban ez az ajánlat csak akkor érvényes ha a páciens a megadott űrlapokon nyilvántartja napi táplálkozási és önellenőrző adatokat és eljuttatja orvosának, illetve probléma esetén azonnal felveszi orvosával a kapcsolatot.

Testsúlykontroll fogyókúrás program sikertörténetek-->>

Testsúlykontroll programunk céljai

A célunk a fogyni vágyók megtanítása az élelmiszerek tápanyagainak (szénhidrátok, zsírok, fehérjék) megértésére és számolására, mert ezek elsajátítása révén el tudtuk érni, hogy tudatossá vált a táplálkozásuk és ez az egyetlen módja jelenleg a normális testsúly elérésének és megtartásának. A „Testsúlykontroll” program tehát nemcsak egy fogyókúrás diéta ötlet, hanem egy személyes, orvosi tanácsadáson alapuló életmód változtatást elősegítő oktatási program egy beépített, hatékony fogyókúrás lehetőséggel. A cél, hogy segítsünk a normális testsúly megtartásában a tudatos táplálkozás oktatásán át. Azoknak is segít a programunk, akik nem vágynak fogyni, hiszen az egészségügyi felmérések és a betegségmegelőzést oktató életmódprogramunk nekik is sok segítséget nyújthat sok betegség elkerüléséhez. Az oktatás egyszerűsítéséhez egy előadásanyagot készítettünk, amely DVD formában érhető el. Az egész koncepciónk a következőkön alapul:

    *      élelmiszeripar „tettei” az egészségünk ellen

 

    *      hiánybetegségek, mint betegségfogalom

 

    *      magyarországi betegségstatisztikák

 

    *      szénhidrátok, zsírok, fehérjék megismerése

 

    *      „jó és rossz szénhidrátok"

 

    *      koleszterin probléma kérdése

 

    *      sport szerepe az egészsége életmódban és a fogyókúrákban

 

    *      az étrendkiegészítők osztályozása (szintetikus, természetes)

 

    *      hogyan csapják be a lakosságot az étrendkiegészítőkkel

 

    *      mire kell figyelni étrendkiegészítő választásánál (megoldások)

A testsúlykontroll program alapvető lépései megtanulhatók a tanácsadásra vágyók szabadidejében. Ezért a személyes tanácsadás ideje lerövidül, viszont hatékonyabbá válik.

A „Testsúlykontroll program” menete:

Bejelentkezés, tesztek és az első találkozás

1.) Az első telefonos bejelentkezést követően egy rövid (negyed órás) beszélgetés során megismerkedünk a fogyni vágyóval, ismertetjük a program irányvonalait, átadjuk (vagy e-mailben átküldjük, illetve letölthető a weboldalról) a kitöltendő életmód és táplálkozási felmérő tesztet, elvégezzük az ESG/EIS vizsgálatot (a szervezet savasságának, lúgosságának és betegségkockázatinak vizsgálata), átadjuk az oktató előadásanyagot DVD formátumban és egyeztetünk egy időpontot a tanácsadásra. A tanácsadás kb. 1 órát vesz igénybe.

Teszetreredmények kiértékelése, életmód felmérése

2.) Kiértékeljük egy számítógépes programmal az életmód teszt alapján, hogy milyen a páciens vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem- és antioxidáns hiánya (ez egy hozzávetőleges hiányt ad a bevitel és a szükséglet különbségéből, mert pontos eredményt ma nem lehet meghatározni pl. tápanyagok felszívódásának változásai miatt). Az értékelés útmutatást ad a hiánybetegségek rizikójára is: krónikus betegségekre (szív- és érrendszeri-, cukor-, bőr-, izületi- , allergiás-, daganatos betegségek, csontritkulás, elhízás) való hajlam életmódból (táplálkozás, környezetszennyezés, dohányzás, sport, stressz) fakadó rizikók alapján történő felmérése.

A testsúlykontroll személyre szabása

3.) Átnézzük a táplálkozási felmérő teszt alapján a páciens étkezésének rendszerességét, a bevitt folyadék és energiahordozók (szénhidrátok, zsírok, fehérjék) mennyiségét, minőségét, az energiabevitel és energiafelhasználás közötti különbséget. Ezek és az ESG/EIS vizsgálat alapján kap a páciens egy személyre szabott javaslatot a fogyókúrájának illetve az életmód változtatásának megtervezésére, a zsírbontásának beindítására és fenntartására és ennek napi vizsgálatára és értékelésére, az esetleges étrendkiegészítésre, a bevihető tápanyagok kiszámolására egy táblázatot, vagy egy számítógépes programot, amivel meg tudja tanulni, hogy mely élelmiszer alapanyag mennyi szénhidrátot, zsírt, fehérjét és kalóriát tartalmaz. Így saját maga tudja otthon azokat az ételeket elkészíteni, amit szeret és egyben a szervezete is jól tolerál a fogyókúra alatt úgy, hogy mellette zsírt bont a raktárból.

Nyomonkövetés és kontroll

4.) A fogyókúrás fázis egyhónapos ciklusból áll, amit egy pontosan megtervezett kéthetes pihenő követ, majd igény szerint újra ismételhető a fogyókúrás fázis. Amennyiben a páciens elérte a kívánt súlyt, egy kéthetes pihenő után az életmód program következik. A „Testsúlykontroll programmal” a páciensek megismerik a saját szervezetük működését és tudatossá válik étkezésük, mozgásuk, életmódjuk.

 

Eredményeink

Az eddig elért eredményeink jelenleg azt igazolják, hogy jó úton járunk a túlsúly és elhízás problémájának megoldásában, mivel több, mint 1000 páciens igazolta 8 év alatt, hogy jó eredményt értek el a fogyásban és 90%-ban nem híztak vissza. Minden páciensünk sikeres volt eddig ezért 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a programunkra. Ennek az oka, hogy tudatossá vált a táplálkozásuk, tudják mi a jó a szervezetüknek és mi nem, megtanulták a szervezetük működését, visszajelzéseit. Néhány hét alatt egy örök ismeretre tesznek szert, amit nem tanítanak sehol. A fogyás miatt vannak pácienseink, akiknek javult a magas vérnyomás- és cukorbetegségük, sőt, vannak, akik le is tudták tenni az évek óta szedett gyógyszerüket, mivel a túlsúlyuk elvesztése megszüntette az általa kialakult betegséget. Hosszútávú célunk a lakosság oktatása az egészséges életmódra és annak megértésére, hogy mennyivel célszerűbb most az egészségbe, mint később a betegségre áldozni energiát és anyagiakat.


Felkeltettük érdeklődését? Jelentkezzen testsúlykontroll és életmód programunkra az űrlap segítségével vagy hívjon minket a 06 70 284 90 38-as számon!

 
< Előző



HTML formátum?

Video