Fogyókúra-diéta.hu célok, eredményekHírekTestsúlykontrollEgészséges életmódSporttáplálkozásESG vizsgálatÁrakKapcsolat
ESG vizsgálat kérdések és válaszok

Kérdések és válaszok az ESG avagy EIS eszközről ( ESG vizsgálat )

MI az EIS vagy ESG (elektroszomatográfia)?

Az EIS az Electro Intersticial Scan rövidítése. Régebben ESG -nek hívták, ami az EletcroSomatoGraph rövidítése. Egy orvosi vizsgálati eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egy egyszerű, fájdalommentes gyors vizsgálattal feltérképezzük egy páciens állapotát (sav bázis egyensúly).

Mennyi ideig tart az EIS / ESG vizsgálat?

5 perc.

Hogyan történik az EIS / ESG  vizsgálat?

A páciens tenyereit és csupasz talpait egy-egy fém lapra helyezi, és a homlokán is elhelyezésre kerül 2 elektróda. A rendszer 3 x 22 mérésben vizsgálja át a teljes szervezetet. A páciens a vizsgálat közben semmi szokásostól eltérőt nem érez.

Van-e az EIS / ESG  vizsgálatnak kockázata, mellékhatása?

A vizsgálatnak semmilyen kockázatát, mellékhatását nem találták. A vizsgálatot nem végezzük el olyan pácienseknél, akiknek a szervezetükbe valamilyen elektromos eszközt ültettek be (pl. pacemaker, hólyagstimulátor, stb.), terhességben a 6. hónap után, végtaghiány vagy bőrhiány tenyéren vagy a talpon. Izületbe beépített fém (pl. csípőprotézis) megváltoztathatja az eredményt, ezért külön megítélést igényel.

Helyettesíti-e az EIS / ESG vizsgálat a hagyományos orvosi diagnosztikai módszereket?

Nem. Az EIS / ESG a hagyományos vizsgálatok mellett nagyon sok plusz információt ad a szervezet működéséről és ezzel segít a vizsgáló orvosnak pontosabb képet kapni a szervezet működési eltéréseinek és a betegségek valódi okairól, hátteréről.

Kimutatja-e az EIS / ESG vizsgálat a daganatot?

Az EIS / ESG nem ad diagnózist sem a daganatokról, sem más betegségről. A szervezet elektromos működéséről ad pontos információt. Ezáltal pedig a daganatok kialakulásának kockázatát növelő olyan eltérésekről kapunk információt, mint a szervezet savassága, emelkedett szabadgyök szint, immunrendszer gyengesége, túlsúly, táplálék allergia tb.

Gyerekek is vizsgálhatók-e EIS / ESG készülékkel?

Igen, a készülékkel 5 és 80 év közötti páciensek vizsgálhatók.

Csak orvos végezhet EIS / ESG  vizsgálatot?

A mérést asszisztencia is elvégezheti. Az eredmény értékeléséhez azonban feltétlenül orvosi (fiziológiai) szaktudásra és az EIS / ESG leletek értelmezési tapasztalatára van szükség.

 

Hol használnak EIS / ESG eszközt a világban?

Több, mint 2000 készülék működik a világban, kórházakban, magánorvosi rendelőkben és gyógyszerészeti laboratóriumokban.

Milyen gyakorlata van a fogyókura-diéta.hu munkatársainak az EIS / ESG vizsgálat értékelésében?

A fogyókura-diéta.hu csapata jelentős tapasztalatokkal rendelkezik, az elmúlt másfél évben Magyarországon 1300 páciensnél több mint 1800 vizsgálatot, az arab országokban 330 páciensnél több mint 500 vizsgálatot végeztünk.

Mely fogyókura-diéta.hu programok része az EIS / ESG vizsgálat ?

A fogyókura-diéta.hu minden programjában használja az EIS / ESG -t . Az általános vizsgálatok során a szervezet működési eltéréseinek és a betegség kockázatainak felderítésében. Az E.I.S. másik fontos alkalmazási terület, a kezelések eredményeinek utánkövetése.

Mi az EIS / ESG vizsgálat szerepe a fogyókura-diéta.hu programokban?

A fogyókura-diéta.hu a többéves táplálkozási tapasztalatához keresett megfelelő, nem hagyományos, nem tüneteket és következményeket (laborvizsgálat, EKG, vérnyomás mérés, ultrahang) vizsgáló módszert, hanem a valódi okokat (a szervezet elektromos működését és savbázis egyensúlyát) felderítő eljárást. Így találta meg az EIS / ESG rendszert, amely minden tekintetben a legkiválóbb módszer a szervezet működési eltérései felderítésére.

 

Vegyen részt testsúlykontroll programunkban, amelynek szerves részét képviseli az ESG vizsgálat. Bővebb tájékoztatásért tekintse meg fogyókúrás életmód programunkat illetve időpont egyeztetéshez hívjon a 06 70 284 90 38 as számot vagy töltse ki a fogyókúrás program belépő űrlapot.

 

 
< Előző   Következő >HTML formátum?

Video